13. 8. 2013.

Kutija za nakit

Pre nekoliko meseci sam poklonila mojoj nekadašnjoj komšinici ogrlicu koju sam pravila, tada mi je dala drvenu kutijicu sa njenim starim nakitom koji više ne koristi da ga upotrebim za neke moje radove. Kutijica mi se dopala i odlučila sam da je malo izmenim. Žao mi je sto se nisam setila da je slikam kako je izgledala, shvatila sam da se to dešava i drugim blogerkama ali mi ipak nije jasno kako sam to mogla da zaboravim. Mogu samo da kazem da je imala neku drvenu mrežicu napred i odozgo i samo sam je isekla.
Ukrasni  pesak sam lepila lepkom za drvo, najviše njega koristim, onaj beli koji kad se osuši postane bezbojan. Samo sam ostavila ove ivice kakve su jer mi je tako lepše. Koristila sam i neke moje šablone isečene od kartona za ove cvetove i samo obeležila gde da dolepim još peska, zalepila školjke, napred je jedan kamenčić a ove narandžaste kuglice sam kupila kod kineza.  Metalni delovi  odozgo su od njenog starog nakita. Lakiram uvek 2 puta, tako mi je sigurnije.
Odozdo sam imala mali problem, dno se spustilo na sredini i nije bila stabilna. Od starog kaiša sam isekla delove samo za ćoškove, zalepila i sada je sve u redu.










Pozdravljam vas sve!

3 коментара:

  1. Vrlo lijepa preobrazba.
    Lp, Sonja.

    ОдговориИзбриши
  2. Napravila si predivnu kutiju,samo mogu zamisliti koliko ti je to vremena uzelo..ali isplatilo se

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo odlicno izgleda. Sad sam na brzinu pogledala jos neke tvoje radove, i jako mi se svidja sto su sareni i veseli. A opet skladni!

    ОдговориИзбриши

Svaki vaš komentar me raduje i mnogo mi znači.
Hvala!