29. 4. 2014.

Problem sa komentarima

Moram ovim putem da vam se obratim i izvinim se, ne znam koji je razlog ali već nekoliko dana nisam u mogućnosti da ostavljam komentare, ne mogu ni da odgovaram na komentare na mojim postovima. Napišem komentar i kad kliknem da se objavi sve se izgubi. Pokušavala sam i da odgovorim na komentare na mom zadnjem postu ali ne vredi. Nisam ništa dirala u podešavanjima pre toga, pa bih volela da znam da li još neka od vas ima taj problem ili je problem samo na mom blogu.

I kada je već reč o problemima, imala sam prilike da pročitam nekoliko puta da je bilo nezgoda sa postovima, a pronašla sam na internetu postupak kako može da se sačuva ceo blog. Ja to odradim s vremena na vreme, ali taj fajl obično kopiram i na google disk da mi je sigurnije...
Ako vam je blog na srpskom: Podešavanja - Drugo - Izvezi blog - i onda preuzmeš taj fajl.
Ako vam je lakše da se snadjete na engleskom, ovo je link.
Nisam imala prilike da isprobam, ali bitno je da ako se desi nešto sa blogom, može da se opet "uveze" i ipak daje nekakvu sigurnost. Iskreno se nadam da nikome neće trebati, ali za svaki slučaj je bolje da se ipak sačuva.

Još jednom se izvinjavam svima zbog komentara.
Želim vam lepe i sunčane dane!

5 коментара:

  1. ja isto nisam mogla 2 dana ništa komentirati, a i FB mi je bio bijel kao snijeg. sada, vidim, sve se unormalilo. ne boj se, nije samo kod tebe tako.

    ОдговориИзбриши
  2. Rado bih ti pomogla,ali nisam do sad imala tih problema i ne znam u čemu je stvar. Ali moja pretpostavka je da nije greška kod tebe već u globalnom sistemu.
    Lp, Martina

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala za link, to ću morati da uradim što pre! Ja nisam imala problema sa komentarima, ali sam jednom napisala ceo post, stavila slike i klik kad ono nema ništa!!! Pa sam sve morala ponovo :-) dešava se...Pozdrav, Ivana

    ОдговориИзбриши
  4. poznati su mi problemi sa blogom. menisu slike nestale sve neke sam učitala..

    ОдговориИзбриши

Svaki vaš komentar me raduje i mnogo mi znači.
Hvala!