31.12.2013.

Srećna Nova godina!

Još malo i počinje 2014... Dosta vremena nisam pisala, lični problemi u kombinaciji sa nedostatkom inspiracije su me doveli do toga da nemam nikakvu želju da odvojim vreme za neke radove. Volela bih da budem u sledećoj godini aktivnija i da ne pravim takve pauze.

Želim opet da se zahvalim Vanji, ona je bila jedan od sponzora za blog hop na blogu "Izazovi i slatkiši" i imala sam sreće da budem jedan od pobednika. Dobila sam divne papire za čestitke, pečate, tračice i još neke sitnice. Ovo je moja nagrada:


Napravila sam nekoliko čestitki za Novu godinu za moje male rođake i prijatelje ali su neke poslate a nisam se setila da ih slikam pa postavljam fotografije za ove zadnje tri. 
Želela sam da budu jednostavne, koristila sam i papire koje mi je poslala Vanja. Poneka mašnica , dugme i tračica. I neke nalepnice koje sam dobila od Nene sam uklopila u sve ovo, njih sam čak lepila i na koverte.

Ono što nema veze sa blogom a moram da podelim sa vama je naš novi član - hrčak Milica, zovemo je Mica. Ume da bude tvrdoglava baš kao i ja i mislim da se zbog toga odlično slažemo :-)


I za kraj ove 2013 - želim svima puno uspeha u životu, da budete zdravi, veseli  i da stvarate što lepše radove. Puno sreće u Novoj 2014 godini! 

11 коментара:

 1. puno puno uspjeha u novoj godini i ostvarenje želja!

  ОдговориИзбриши
 2. Puno sreće i uspeha i lepih kreacija u Novoj 2014 godini! Pozdrav...

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Ivana, srećna vam Nova godina, sve najbolje u njoj! Pozdrav...

   Избриши
 3. Preslatke su čestitke, a hrčak još slađi :)) Sve najbolje ti želim :)

  ОдговориИзбриши
 4. Drago mi je što si tu i što ponovo pišeš. radujem se tvojim poklonima, a čestitke su savršene.
  Srećna Nova godina, draga.
  Nadam se da si videla moj mail :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Neno, sve najlepše ti želim! Mail sam videla i mnogo ti hvala na lepim rečima ali nisam stigla da odgovorim zbog obaveza, sutra ću sigurno odvojiti vreme za to. Pozdrav!

   Избриши
 5. Sve najljepše i tebi u Novoj, i još puno divnih radova :D sretno sa novim članom

  ОдговориИзбриши
 6. Srećno i tebi u Novoj godini i da bude bez nedostatka inspiracije :)

  ОдговориИзбриши

Svaki vaš komentar me raduje i mnogo mi znači.
Hvala!