26. 9. 2013.

Pokloni

Došao je red da se i ja pohvalim poklonima. Sve neke obaveze mi iskaču i nikako da sednem i napišem da sam još pre tri nedelje dobila poklon od Ivane sa bloga Leonove maštarije. Dobila sam ramove za fotografije s kojima ona nije znala šta da radi i nisu joj bili potrebni i odlučila je da ih pošalje meni. Ivana, da znaš da sam ti stvarno zahvalna i potrudiću se da ih iskoristim za nešto lepo. Ramovi mi se baš dopadaju i sigurna sam da će mi odlično poslužiti za neke nove "eksperimente"... :-) Ovim putem ti se još jednom zahvaljujem!

Juče je stigao još jedan poklon, poslala ga Snežana sa bloga Moj cvetni svet. Ona je bila sponzor 16 izazova na blogu Izazovi i slatkiši a ja sam tada dobila nagradu. Hvala timu bloga "Izazovi i slatkiši" i naravno Snežani.



Poslala mi je papire za 3D čestitke, njih jedva čekam da isprobam, sličice, lepa žuta perca, cvetići, cirkončići i razne sitnice. Moram da priznam da sam se najviše obradovala njenim bookmarkerima koje ona pravi. Savršeni su i boje mi se baš dopadaju. Volim da čitam i koristiće mi sigurno. Hvala Snežana!
Za sada toliko od mene...

3 коментара:

  1. ... baš me zanima što ćeš napraviti ... Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sigurna sam da ćeš uraditi prelepe stvari sa svim ovim :-))

    ОдговориИзбриши
  3. Ovih dana nemam net, mislim da i vrapci znaju.
    Ni na redovnom poslu nemam net, ali danas sam dežurna, pa ga imam što sam iskoristila da svuda napišem da nema neta kod kuće :)
    Drago mi je što bar danas imam mogućnost da pregledam blogove i drago mi je što je zasluženi poklon stigao i što ti se dopada. Verujem da ću uskoro videti kako si iskoristila taj skromni materijal koji sam poslala.
    Tvoja čestitka je savršena, ai zaista si zaslužila mnogo bogatiji poklon. Dopada mi se što detaljno opišeš postupak rada i što koristiš neuobičajene tehnike, stvaraš lepotu gotovo ni iz čega. Želim ti sve najbolje :)

    ОдговориИзбриши

Svaki vaš komentar me raduje i mnogo mi znači.
Hvala!