18. 7. 2013.

Početak i izazov

Dobrodošli na moj blog!

Nisam ni zamišljala da bih i ja nekad mogla da pišem blog, ja sam od onih što vole da čitaju i pisanje mi nije bilo zanimljivo. Volim da pravim razne stvari: ramove za fotografije, držače za olovke, kutijice, nakit, čestitke... I slučajno sam jednog dana na internetu naletela na blog koji piše Bojana. Dopalo mi se to što radi, razmenila nekoliko poruka sa njom i zahvaljujući njenom komentaru na mojoj  facebook stranici - "kada počneš da pišeš blog..." počela sam i da razmišljam o tome. Želim da se zahvalim  Bojani, takođe Vanji i Jasni sa bloga "Izazovi i slatkiši", jer da nije njih ja se ne bih usudila da započnem ovu priču. Unapred se radujem druženju sa svim kreativcima.
Ako imate neko pitanje, kritiku, pohvalu a možda i neki savet slobodno mi napišite.


Ovo je i prava prilika da se prijavim na četrnaesti izazov "Kolačići" na blogu "Izazovi i slatkiši". Napravila sam čestitku. 





14 коментара:

  1. Mnogo mi je drago da si započela da pišeš svoj blog, još ako sam stvarno ja bar malo zaslužna za to, uh, poleteću do neba.

    P.S. Proveri link ka slici čestitke, nešto ne valja, a baš bih volela da je vidim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaslužna si, pre mi nije ni palo na pamet dok ti nisi spomenula. A ja ne znam ni kako da ti se zahvalim za sve sto si učinila za mene. Ali nisam mislila da ima baš toliko raznih podešavanja :-))
      Nadam se da sam sad rešila problem sa fotografijom... Pozdrav!

      Избриши
    2. Koliko se sećam tvoj blog sam spomenula u želji da jednog dana pokažeš kako praviš one tvoje prelepe i što je najvažnije toliko originalne ramove. Sad smo korak bliže tome. :-)

      I čestitka mi se dopada, posebno kako si se dosetila da traku provučeš kroz rupice na, čini mi se, papiru.
      Srećno na izazovu.

      Snaći ćeš se vrlo brzo sa podešavanjima na blogu, ako treba pomoć, javi, pod uslovom da i ja to znam, jer i meni ponekad sva ta podešavanja podignu kosu na glavi. :-)

      Pozdravljam te puno.

      Избриши
    3. Hvala, biće mi potrebno malo vremena da se priviknem i na ove proste stvari, pa ću posle sigurno da pokušam da uradim neki tutorija... :-)

      Избриши
  2. Živjo. Baš mi je drago, da si počela pisat svoju ustvarjalnu priču na blogu. Vjerujem, da češ uživat u svakom trenutku.

    Tvoja čestitke je predivna. Baš si ljepo složila boje i kolačič izgleda stvarno sladko.

    Nadam se, da češ se pridružiti našim izazovima i u buduče.

    Pozdrav iz SLovenije, Katarina (članica ustvarjalnog tima Izazovi i sladkiši)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo Keti, hvala, i ja mislim da ću uživati u pisanju bloga. Već sam nekoliko puta učestvovala u izazovima i mnogo mi se dopalo, sigurno ću nastaviti da se družim sa vama. Tebi čestitke za ulazak u tim "Izazovi i slatkiši"! Pozdrav :-)

      Избриши
  3. Jako mi je drago sto si pocela da pises blog! :) Pridruzujem se Bojani, iskreno se nadam da ces uraditi jedan tutorijal o tome kako ukrasavas svoje prelepe ramove! :)

    Hvala ti sto ucestvujes u izazovu, cestitka je preslatka! I meni se takodje svidja kako si provukla tracicu. :)

    Srecno u izazovu!

    Druzimo se i u buduce! :)

    Pozdrav

    Vanja

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vanja, potrudiću se da uradim tutorijal za ram, samo da se oslobodim od obaveza i završim neke stvari koje već pravim. Vaši izazovi podstiču kreativnost i uvek željno iščekujem kad će sledeći... Pozdrav!

      Избриши
  4. Super, postala si jedna od nas!!! Blogerica!!! Znam kako je zastrašujuče kad praviš prvi blog (sestra i ja smo počele u februaru) ali svaki sledeči je lakši!
    Čestitka ti je super! Samo tako nastavi!

    Pozdrav iz Slovenije!

    Vilinke

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste zastrašujuće i zbog toga mi znači ovakva podrška. Hvala puno!
      Pozdrav!

      Избриши
  5. Dobrodosla i hvala na posjeti! Sigurna sam da ce ovdje biti divnih kreacija!

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala Fikreta, čitala sam puno postova na tvom blogu, ali onaj o kolekciji vila tvoje ćerke Ksenije mi je rastopio srce. Moj blog sam nazvala po jednoj vodenoj vili - Ondini, i ne želim da odrastem i da prestanem da verujem da su tu negde oko nas... :-)
    Družimo se i dalje, pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  7. Dobrodošla i Ti :-))
    Drago mi je, da češ svoje stvari podeliti sa nama!!!
    Prelepa ti je ova čestitka i stvarno si jo ljepo sredila!
    Hvala ti što sudjeluješ u našem izazovu "Kolačići" :-))
    Sretno, Andreja

    ОдговориИзбриши

Svaki vaš komentar me raduje i mnogo mi znači.
Hvala!